Uw Tape naar DVD

Uw favoriete video-herinneringen verzameld op een mooi blinkend DVD schijfje! De DVD kan zowel op uw pc/mac als op uw dvd speler probleemloos afspelen en wordt daarbij geleverd zonder enige kopiëerbeveiliging waardoor uzelf de DVD naar hartenlust kunt dupliceren voor familie en vrienden. Er kan maximaal zo'n 4u video op één enkele DVD.

  • Bij het personaliseren van de DVD en het DVD hoesje worden telkens foto's genomen worden afkomstig van het video materiaal. Daardoor krijgt uw DVD en DVD hoesje een unieke en persoonlijke bedrukking en dit alles in een mooi en handig DVD doosje.
Analoge video op DVD
  • De video wordt in een navigatie menu gegoten en dit na het verwijderen van eventuele storende elementen en onzuiverheden. Ruis bij het geluid of eventueel een kleurzweem op het beeld worden hierdoor vermeden. Alle video wordt daarna naar een duurzame professionele DVD gebrand.

  • Iedere DVD ondergaat telkens een grondige kwaliteitscontrole vooraleer die wordt afgeleverd!

  • Mocht een DVD ondanks onze goede voorzorgen toch niet afspelen dan stuurt u deze binnen de 2 weken terug. Wij sturen u dan gratis een nieuw exemplaar!