Herroepingsrecht

In welke gevallen beschikt u over het herroepingsrecht?

Bij een aankoop op afstand kan het gebeuren dat u als klant om één of andere reden de aankoop betreurt. Dan geeft de wet u het recht om binnen een termijn van 14 kalenderdagen af te zien van uw aankoop, zonder opgave van motief!

Toch bestaan er gevallen waar u als consument niet over het herroepingsrecht beschikt:

  • Als de uitvoering van de overeenkomst start voor het verstrijken van het herroepingsrecht (bijv: muziek, video...downloaden).
  • Als de diensten of goederen op maat van de klant gemaakt worden (bijv: personaliseren dvd cover, drukken van foto's,...).
  • Als de klant de verzegeling verbrak van audio of video opnamen.

Voorwaarden:
Het retoursturen van uw zending moet ons altijd vooraf gemeld worden, via mail, telefonisch of onderstaand contactformulier. Hier bekijkt u onze contactgegevens. Als klant bent u zelf verantwoordelijk voor het retourneren van de zending. U doet er dus best aan om de zending aangetekend terug te sturen, zodanig die traceerbaar is. De artikelen die u terugstuurd dienen vervolgens in de originele verpakking te zitten, uiteraard ongebruikt en niet beschadigd. Van zodra wij uw zending ontvangen hebben, brengen wij u spoedig op de hoogte. Hetzij via e-mail, hetzij telefonisch. Stop bij uw zending ook een begeleid schrijven waarop ook alle gegevens staan zodanig wij uw vlot kunnen contacteren. Vermeld daarbij ook telkens het unieke nummer bovenaan uw bestelbon. Die bestelbon of bestelbevestiging krijgt u automatisch via e-mail toegestuurd bij het plaatsen van de bestelling. Noteer ook uw i-ban en bic-code op het begeleid briefje, waardoor wij het betaalde bedrag of een deel van het betaalde bedrag kunnen terugstorten. De terugbetaling gebeurt binnen de 10 kalenderdagen. Kosten voor het retourneren worden niet terugbetaald. Een specifieke reden is niet verplicht om het retourzenden te motiveren, maar door ons wel enorm gewaardeerd. Uw reden of motivatie wordt door ons gebruikt om een nog betere bedrijfsuitvoering in de toekomst aan te bieden.


Voor verdere vragen of inlichtingen steeds ter uwer beschikking!
Met de meeste hoogachting,
De Waele M.