Ecomoda-video.be

Audio

Muziekbanden digitaliseren
Oude nostalgische geluidsbanden zijn een plezier om na al die jaren nog eens terug te horen. Aangezien wij die zorgvuldig en met de nodige vakbekwaamheid digtaliseren zijn die best goed van kwaliteit waardoor wij u zeker aangenaam zullen verbazen. Eens digitaal is het een fluitje van een cent om die af te spelen. Ook kopiëren naar uw mp3 speler of online delen met vrienden en familie behoort tot de vele voordelen van de digitale wereld. Maak alvast hieronder uw keuze en bekijk onze scherpe prijzen! Audio naar CD, externe harde schijf of USB-geheugenstick.

audiobanden digitaal

Vinyl digitaliseren
Vinyl digitaliseren
Er zijn ongetwijfeld nog vele mensen die in het bezit zijn van platen met daarop hun favoriete muziek uit de vervlogen jeugdjaren. Elpee, Single of de 78-toeren plaat, wij kunnen alledrie de formaten aan en met onze professionele draaitafels halen wij gegarandeerd het beste uit iedere plaat naar boven! Eens uw platen gedigitaliseerd zijn dan kunt u die nagenoeg overal beluisteren wat voorheen onmogelijk was. Tijdens het sporten of bij het uitoefenen van uw favoriete hobby, digitaal staat synoniem voor vrijheid. Vrij om te luisteren waar en wanneer u maar wilt.
Singles 45tr. digitaliseren


bakeliet 78-toeren digitaliseren
 Elpee Album 33tr.
Single 45-toeren
(diameter 17,5cm)
Foonplaat 78-toeren
(diameter 25,3cm)
LP Album 33-toeren
(diameter 30cm)
Muziektapes digitaliseren
Zonder enige twijfel zijn de meeste onder ons eveneens in het bezit van muziekcassettes. Unieke geluidsopnames die telkens bij het terughoren ervan, dezelfde nostalgische gevoelens opwekken. Ook kunnen wij de fervente verzamelaar eveneens mooie prijzen aanbieden a.d.h. van  staffelkorting. Maak hier bovenaan uw keuze om onze prijzen te bekijken. Wenst u de opnames op CD, HD of USB?
muziek tape digitaal