Prijsstijgingen

Beste Klanten,

Hierbij willen we jullie op de hoogte stellen van een belangrijke verandering met betrekking tot onze digitaliseringsdiensten.

Na zorgvuldige overweging en als reactie op de voortdurende stijging van operationele kosten, hebben we besloten om onze prijzen voor digitalisering aan te passen. Deze verandering stelt ons in staat om de kwaliteit van onze diensten te handhaven en verdere innovaties te implementeren.

Wegens de aanhoudende drukte door de aangekondigde prijsstijgingen zullen de nieuwe tarieven pas van kracht zijn vanaf 15 februari 2024. Echter, willen we benadrukken dat de huidige prijzen nog van tel zijn tot die datum.

We begrijpen dat prijsstijgingen altijd een delicate kwestie zijn, maar we zijn ervan overtuigd dat deze aanpassing ons in staat stelt om de best mogelijke service aan jullie te blijven leveren.

We waarderen jullie voortdurende steun en het vertrouwen dat jullie in Ecomoda-Video stellen. Als jullie vragen hebben of als er iets is waarmee we jullie kunnen helpen, neem dan gerust contact met ons op.

Dank je wel voor jullie begrip!

Met vriendelijke groet,

Matthieu De Waele
Ecomoda-Video's Team