Negatieven digitaliseren

Uw negatieven digitaal archiveren. Wij scannen graag die vele nostalgische familiemomenten voor u in

Negatieven digitaliseren
Negatieven digitaliseren
Negatieven digitaliseren
Negatieven digitaliseren
1.65 *Prijzen zijn inclusief btw
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
De prijs is telkens per foto negatief en niet per strook. De resolutie bedraagt 1600 dpi waardoor die kwalitatief ruimschoots voldoende zijn voor weergave op pc of tv. Bij een te grote resolutie kan dat zelf nefast werken voor weergave op uw TV, aangezien die bestanden dan een stuk groter zijn en u daardoor een foutmelding krijgt op uw smart-TV wanneer u die wenst af te spelen.
Kortingsschema
  • 1 = € 1.65
  • 200 = € 1.55
  • 500 = € 1.45
  • 750 = € 1.35
  • 1000 = € 1.25
  • 1250 = € 1.15
  • 1500+ = € 1.05
In plaats van ons te fixeren op een zo'n groot mogelijk haalbare scanresolutie, passen wij echter veel liever de "ICE technologie" toe tijdens het scannen. Dit heeft echter een opmerkelijk beter resultaat aangezien die technologie softwarematig stof en krassen verwijderd tijdens het inscannen. Dit is vooral zeker aan te raden wanneer de negatiefstroken in de welgekende fotomapjes steken, waardoor die met der tijd tegen elkaar gaan schuren. Wanneer de stroken echter zorgvuldig in archiefmapjes steken zal de ICE technologie uiteraard minder gaan opvallen.

Digital ICE Technologie

Op de artikelafbeelding staan de welgekende 35mm negatiefstroken afgebeeld, maar weet dat die ook als los geknipt aangeleverd kunnen worden. Ook glasnegatieven kunnen wij aan. We plaatsen tenslotte graag de digitale versie op een USB-geheugenstick aangezien die eenvoudig in de TV kan ingelugd worden om daarna samen met familie en vrienden als diashow te bekijken. Ook kunnen de foto's op die manier via pc makkelijk gedeeld worden. Een aantal proefscans kunnen ook digitaal toegestuurd worden, vooraleer wij uw gans archief onder handen nemen. Op die manier krijgt u een correcte indruk van de kwaliteit die u van ons mag verwachten.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review