Foto's digitaliseren

Uw foto's digitaal gearchiveerd. Al uw fotografische beeldsouvenirs samen op een handige USB-stick.

Foto's digitaliseren
Foto's digitaliseren
Foto's digitaliseren
Foto's digitaliseren
0.65 *Prijzen zijn inclusief btw
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Recente televisietoestellen beschikken nu in bijna alle gevallen over een USB aansluiting, waardoor de USB-stick rechtstreeks in de smart-tv kan ingeplugd worden. Na het drukken op de "play" knop van de afstandsbediening wordt de fotoreeks automatisch als een diashow afgespeeld. Een foto-album wordt steeds doorgegeven, maar wanneer dezelfde foto op een tv-scherm verschijnt, dan is er niets plezanter om samen de leuke anekdotes terug op te halen terwijl iedereen naar hetzelfde fotomoment kijkt.
Kortingsschema
  • 1 = € 0.65
  • 200 = € 0.60
  • 500 = € 0.55
  • 750 = € 0.50
  • 1000 = € 0.48
  • 1250 = € 0.47
  • 1500+ = € 0.45

Door het fotomateriaal te laten digitaliseren creëert u ook direct een veilige back-up van deze dierbare herinneringen. Eens gedigitaliseerd kun je die ook eenvoudig delen met familie en vrienden via mail of sociale media, zoals op facebook.

De standaard resolutie bedraagt 300 dpi net als het origineel, maar de meest gekozen resolutie is de 600 dpi. Hierdoor hebt u de digitale scan 2 maal zo groot als het origineel en dus van hoge kwaliteit. De 1200 dpi scan is goed wanneer u uitvergrotingen wenst te maken van het origineel of wanneer u de foto heel groot wenst te projecteren. De grootste resolutie wordt ook gekozen wanneer men slechts een gedeelte van het origineel wilt gebruiken. Of misschien heb je wel een zeldzame oude beschadigde foto die je wat wil laten herstellen of bijmaken. Na het sacnnen zijn allerhande nabewerkingen en retouches mogelijk.

Standaard leveren we de digitale foto’s in het jpg formaat, dit is het standaard bestandstype voor het opslaan van digitale foto’s. Indien gewenst kunnen we echter zonder meerprijs de scans voor u opslaan in het TIFF formaat.

Nadat de foto's zijn gescand zijn het digitale foto’s, zoals u die gewoon bent als van uw huidige digitale camera. Deze kunnen we voor u opslaan op verschillende media, maar onze voorkeur gaat wel uit naar een handig USB-geheugenstick die u eenvoudig kunt meenemen en die op verschillende toestellen kunt inpluggen.

Indien u de foto's aanleverd in de welgekende foto-enveloppes of dozen voorzien van titel, dan nemen wij deze benaming of nummering netjes in dezelfde volgorde over.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review