Foto-album digitaliseren

Uw foto's digitaal op stick, waarna u die eenvoudig kunt delen via sociale media of mail.

Foto-album digitaliseren
Foto-album digitaliseren
1.00 *Prijzen zijn inclusief btw
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Heb je nog oude foto's die je graag op je computer, smartphone of tablet wil bewaren, of van plan om enkel foto's te gebruiken bij een leuke presentatie tijdens een Huwelijk of Jubilé? Laat deze dierbare beeldsouveniers dan professioneel inscannen.
Kortingsschema
  • 1 = € 1.00
  • 200 = € 0.95
  • 500 = € 0.92
  • 750 = € 0.87
  • 1000 = € 0.85
  • 1250 = € 0.81
  • 1500+ = € 0.77
Daardoor kunnen die vele leuke fotomomenten terug bekeken worden met familie en vrienden. De USB-stick kunt u in de tv inpluggen en na het drukken op de "play" knop via de afstandsbediening de foto's automatisch als een diashow afspelen. Ook via een banner lukt het op die manier. Super plezant om samen diezelfde nostalgische beeldjes terug op te halen.

De standaard resolutie bedraagt 300 dpi net als het origineel, maar de meest gekozen resolutie is de 600 dpi. Hierdoor hebt u de digitale scan 2 maal zo groot als het origineel en dus van hoge kwaliteit. De 1200 dpi scan is goed wanneer u uitvergrotingen wenst te maken van het origineel of wanneer u de foto heel groot wenst te projecteren. De grootste resolutie wordt ook gekozen wanneer men slechts een gedeelte van het origineel wilt gebruiken.

Daarnaast kunt u met deze digitale afbeeldingen ook een prachtig nieuw fotoboek maken om die nadien te vermeerderen en uit te delen onder uw verschillende kinderen of allen die geïnteresseerd zijn. Echt een heel persoonlijk cadeau om te geven en te krijgen!

Vaak blijven die vele fotoalbums helaas ergens onderaan in de kast liggen en kunt u zo uw kostbare herinneringen niet meer delen met de rest van de familie. Ook zijn de foto-albums onderhevig aan kwaliteitsverlies. Eénmaal digitaal zijn de mogelijkheden echter onbeperkt.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review