Ecomoda-video.be

FAQ

Hallo, Wij zijn geintresseerd over jullie systeem van videoreportages op DVD te branden. Maar even nog een vraagje.
  • Ik heb hier verschillende videobanden liggen waarop verschillende reportages staan die ik absoluut zou willen behouden. Is dat mogelijk om die afzonderlijke reportages te kopieren naar DVD, of moet je verplicht de ganse video dan laten branden op DVD? Het is perfect mogelijk om door ons verschillende scènes uit te halen om deze daarna naar DVD te branden. Dit gebeurt trouwens geheel GRATIS.
  • Op die videocassettes hangt wel een heel duidelijk papier met de startperiode van de cassette en de eindtijd van die reportage. Bv, Torhout langs vlaamse wegen start bv op 29 minuten, en het einde van die reportage op 51 minuten. Dat is telkens genoteerd vanaf het begin van de cassette. Dat vormt geen enkel probleem en kan dus perfect uit de video worden geknipt en naar DVD gebrandt.
Laat iets weten. Wij wonen in Torhout en kunnen zelf met die cassettes komen.
Groeten
Rudi V.

Meerdere videobanden of camera-tapes kunnen op één enkele DVD, daarvoor worden geen "Extra montagekosten" aangerekend en is dit dus geheel GRATIS. De prijs wordt telkens bepaald aan de hoeveelheid banden. Hoe meer cassettes uw door ons wilt digitaliseren, hoe goedkoper de stukprijs wordt.Geachte, Ik kom morgen met mijn oude dia's. Moeten die uit de hoesjes worden genomen? Groeten Jozef. U mag die aanleveren in de originele verpakking.
Ik zou als cadeau graag een aantal VHS video’s laten overzetten naar DVD. Het gaat om zo’n vier videofilms. Omdat het gaat om nogal kostbare video herinneringen neem ik liever niet het risico deze te versturen met de post.
  • Ik las op de site dat ze eventueel ook kunnen binnengebracht worden. Graag vooraf een afspraak want wij wonen in Antwerpen. Dit is inderdaad mogelijk. Openingstijden en contactgegevens vindt u hier.
  • Hoe lang duurt het ongeveer vooraleer de DVD’s klaar zijn? Een viertal films duurt minder dan een week.
Alvast bedankt!
Mvg, Vicky V.Alvast een dikke proficiat met jullie mooie site. Nog een enkel vraagje.
  • Is het mogelijk om een zevental Hi8 tapes op verschillende DVD's te zetten en daarvan telkens een DVD kopie te maken? Dit is geen enkel probleem en voor een Extra DVD kopie wordt er slechts 13 euro aangerekend!