Voorbeelden

Geef uw herinneringen een toekomst en bewaar deze digitaal

Uw analoog beeldmateriaal zorgvuldig op DVD
Wat mag u zich daar precies bij voorstellen? Wanneer u kiest zoals vele voorafgaande klanten om uw cassette, lp's of dia's toe te sturen, dan mag u eerst en vooral een bericht van ons verwachten met de melding dat wij uw beeld- of audiomateraal goed ontvangen hebben. Daarna spelen wij met professioneel apparatuur al uw dierbare herinneringen af naar onze krachtige computer.
Analoog afspelen naar PC/mac

Eens op de computer bekijken wij het materiaal en zoeken naar eventuele storingen om deze nu tijdens dit proces weg te werken. Veel voorkomende storingen zijn een "blauwe of rode zweem" op het beeld of gekraak bij het audiomateriaal. Dit zijn telkens gebreken die nogal dikwijls te wijten zijn aan de leeftijd van het geluid- of beelddrager en hoe deze bewaard werden. Deze kunnen wij meestal verwijderen door het toepassen van filters. Ruis onderdrukking of "auto contrast" waardoor de kwaliteit van uw video's of muziekcassettes opmerkelijk beter wordt.

montage op maat
Daarna volgt de opmaak van het DVD menu. Dit komt u als eerst te zien wanneer u de DVD in uw DVD speler of pc stopt. Het navigatie-menu bestaat uit een titel en ondertitel die gekozen wordt in samenspraak met de klant. In de meeste gevallen is dit de titel van de videocassette die overgenomen wordt. In dit hoofdmenu hebt u 2 keuzes die u kunt maken, "film afspelen" of "scène kiezen". Wanneer u kiest voor "scène kiezen" komt u vervolgens in een sub-menu terecht waarin u keuze heb uit verschillende scènes van de video. Eens dit klaar is kan het videomateriaal naar DVD worden gebrand.
Hoofmenu
Sub-menu
De layout van een DVD menu wordt gekozen volgens de gebeurtenis:
Als laatste krijgt de DVD een kwaliteitscontrole vooraleer de video's met bijhorende DVD's worden terug gestuurd.
  • Huwelijk
  • TV opnames
  • Geboorte
  • Familiefeest
  • Doopfeest
  • Reizen
  • Communie
  • ...

Vervolgens wordt met het beeldmateriaal dat zich op de DVD bevindt de layout gemaakt waarmee de DVD bedrukt wordt. Dit proces noemen wij het personaliseren van de DVD layout. Tenslotte is het DVD hoesje aan de beurt die vervolgens eveneens wordt afgedrukt om daarna te dienen als DVD cover.

Kwaliteits DVD branden


Portfolio
Huwelijk
Reizen
Schoolreis
Kinderen
Trouw
Huwelijksreis

Als laatste krijgt de DVD een kwaliteitscontrole vooraleer de video's met bijhorende DVD's worden terug gestuurd. Dit is tevens ook de garantie die wij bieden tegenover onze klanten. Niet tevreden, geld terug garantie.