Verzenden/betalen

Verschillende Verzendmethodes

Media versturen via bpost
 • Bij het versturen van uw cassettes of camera-tapes raden wij aan een begeleidend briefje of nota bij te voegen. Daarop kan zowel de titel als het aantal digitale kopijen op staan en de eventuele gewenste speelduur. Noteer al uw wensen. Doet u dat niet, dan wordt de titel die eventueel terug te vinden is op de cassette of tape overgenomen. Indien mogelijk print de e-mail af van uw geplaatste bestelling om die eveneens mee te sturen. Mooie foto's voor het maken van een schitterende dvd cover zijn zeer zeker welkom, bijgevoegde achtergrond muziek behoort ook tot de mogelijkheden en maakt het geheel dan ook mooi af! Nagenoeg is bijna alles mogelijk.
 • Eén enkele videoband kan moeiteloos verstuurd worden in een beschermende enveloppe. Let wel op dat die de dikte van 30mm niet overschrijdt. Vergeet ook niet uw eigen afzendadres te vermelden op de enveloppe.
 • Bij meerdere videobanden is het echter aan te raden om die via pakket-post te versturen. Zorg ervoor dat de cassettes niet verschuiven en worden beschermd door bubbelfolie of krantpapier. Dit om eventuele schade te vermijden. Eender welke doos volstaat waarbij het niet verplicht is om dergelijke doos aan te kopen in het postkantoor.
 • Verdere inlichtingen omtrent port van bovenstaand verzendmethodes kunt u altijd terugvinden in het postkantoor of op de site van bpost.
 • Zodra wij uw analoge media ontvangen, brengen wij u dadelijk via mail of telefoon daarvan op de hoogte.
 • De verzendmethode die u kiest via de site is de manier waarop u alles graag terugkrijgt. U komt na het digitaliseren graag alles ophalen of u verkiest om de media te ontvangen via bpost. Wanneer u buiten België woont kiest u Bpost Internationaal.
 • Bij het retourzenden van uw mediadragers wordt telkens een digitale back-up bijgehouden tot wanneer u de zending ontvangen hebt.
 • Prijzen voor het retoursturen zijn €8. Retour kosten internationaal €16 (Nederland, Luxemburg,...). Afhalen is natuurlijk gratis.

Analoge mediadragers brengen
 • U kunt ook kiezen om de banden persoonlijk af te geven of deze rechtstreeks in de brievenbus te werpen. Deze methode is uiteraard geschikt voor mensen die dus in de streek wonen of voorbij rijden! GEEN verzendkosten! Routeplan
 • Wij voorzien graag wat tijd voor u en om uw wensen te aanhoren. Daarom graag vooraf afspraak via e-mail ecomoda.video@gmail.com of GSM op het nummer +32478/653031. Na het ophalen van uw dierbare video en audio herinneringen dient er echter wel contant betaald te worden of vooraf via overschrijving. Betalen met de kaart kan niet, maar wel via de bancontact app/payconiq. Daar staat wel een limiet op tot €250.

De media door ons laten afhalen
 • Vanaf heden kan de media ook door ons worden opgehaald. Deze afhaalmethode kan enkel gekozen worden wanneer u de bestelling via onze website plaatst, zodoende wij vooraf nauwkeurig weten wat wij dienen op te halen. Daarna spreken wij in overleg een geschikte datum en uur af. Hetzij via mail, hetzij telefonisch.
 • De kostprijs voor de ophaling bedraagt 1,5€ per km met een minimum van 15€, enkele rit. De afstand wordt berekend via de routeplanner van google maps. Links boven klikt u de routebeschijving aan, waarna u uw eigen adres invult. Op die manier krijgt u een exacte afstand en dus ook een kostprijs. Afstanden na de comma worden naar boven afgerond.
 • Wenst u uw materiaal met bijkomende digitale exemplaren door ons op dezelfde manier ook geleverd zien, dan verdubbeld u gewoon de afstand en dus ook de prijs. Dat is natuurlijk geen vereiste aangezien wij u ook het materiaal kunnen retoursturen via bpost, terwijl wij een digitale back-up bijhouden en zo het risico op verlies tot een minimum herleiden. Pas na ontvangst wordt de back-up verwijderd.

Onze eigen ophaalservice!

Verschillende betaalmethodes

Contante betaling mogelijk
Contante Betaling
Gratis
Cash betaling wordt echter enkel en alleen toegepast wanneer u zelf uw dierbare herinneringen binnenbrengt en vervolgens terug ophaalt.


Betalen via payconiq by Bancontact
Payconiq by Bancontact
Gratis
Bij het afhalen van uw media kan er ook gekozen worden voor deze handige betaalmethode via de smartphone. Let wel: daar staat een limiet op van maximaal 250 euro.


Overschrijving via Online Banking
Online Banking
Gratis
Bij uw bestelling kunt u reeds kiezen voor de GRATIS betaalmethode,"Overschrijving". De nodige betaalgegevens worden u reeds toegestuurd via e-mail en dit na het plaatsen van uw bestelling. U kunt deze e-mail afdrukken en binnenbrengen bij uw bank of u kunt met deze betaalgegegevens zelf de betaling uitvoeren via uw eigen "Home Banking Systeem" en dit vanuit geheel Europa.


Betalen met pay-pal
Paypal
€0,35 + 3,4%
Bij uw aanmelding kunt u de gegevens van uw bankrekening of creditcard bij PayPal registreren. Uw bankrekening of creditcard wordt aan uw PayPal-rekening gekoppeld. U hoeft deze gegevens daarna nooit meer in te voeren bij het verrichten van een betaling. Om te betalen via PayPal hoeft u slechts het PayPal e-mailadres van de ontvanger te weten. (info@ecomoda-video.be) Nadat u een betaling uitvoert, schrijft PayPal het bedrag automatisch af van uw kredietkaart of rekeningsaldo.


iDeal betaalmethode
Ideal
49 Cent
Bij "MultySafepay" kunt u reeds kiezen voor een Ideal betaaloplossing. Online betalen. Voor het verzenden van geld heeft u alleen het e-mail adres nodig van ons en kunt u eveneens gemakkelijk geld overmaken.(info@ecomoda-video.be)


Bancontact en Mister Cash Betalen met Maestro
Bancontact / Mister Cash / Maestro
0,25 € + 2,0%
Bancontact/Mister Cash/Maestro is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België. U kunt dus met Bancontact/Mister Cash en Maestro direct uw aankopen betalen in uw vertrouwde bankomgeving.


Visa en MasterCard
Visa / Mastercard
0,15 € + 3,2% (Minimum 0,60 € )
Wereldwijd is Visa de nummer 1 in CreditCards. Visa staat voor een gemakkelijke en veilige manier van betalen. Bovendien kunt u ook als buitenlandse klant met Visa, producten aanschaffen in onze webwinkel. MasterCard daarentegen is uitgegroeid tot een volwaardig creditcard netwerk en te vergelijken met Visa. Klanten met een MasterCard kunnen gemakkelijk online producten aanschaffen. Zij kunnen met een MasterCard snel en efficiënt betalen. Bovendien kunt u ook als buitenlandse klant met MasterCard, eveneens producten betalen in onze webwinkel.

Na ontvangst van betaling wordt de zending met de digitale kopijen u spoedig teruggestuurd.