Ecomoda


Ecomoda-video
Bij ons als Team krijg je kwaliteit en service zoals je van een leider mag verwachten. Ons bedrijf is steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen en evolueerd samen met de noden van de klant als ook de nieuwe kansen die we creeëren. Samen werken met Ecomoda is genieten van de beste service tegen de laagste prijzen.
logo www.Ecomoda-video.be

Teamwork bij Ecomoda-video
Teamwork
Als bedrijf zijn wij verantwoordelijk voor een ijzersterke service en een nauwe samenwerking waarbij wij samen met u naar de beste oplossing zoeken om de behoeftes en uitdagingen op een professionele manier op te lossen.

Wij verplichten onszelf dan ook om uw zaken telkens tot een goed einde te brengen!

Ecomoda staat trouwens voor het "Economisch Moduleren" van zowel video, audio en dia! Wat net zoveel betekent als het doelgericht vormgeven van video, audio en foto bestanden. Er wordt gezorgd voor het omzetten van analoog media-materiaal naar een digitaal medium. Wat u gegarandeerd een grote kost en veel moeite zal besparen!

grote klant tevredenheid
Klanten relatie
Bij Ecomoda, is het van groot belang om de klant tevreden te stellen. U bent belangrijk voor ons en wij draaien graag een tandje bij voor uw bedrijf of zaak. Onze klantenservice is het paradepaardje van Ecomoda. We zijn echter fier u te mogen dienen en zullen er hard voor werken om dit probleemloos te realiseren!


Kwaliteit van het eindresultaat
De apparatuur waarmee wordt gedigitaliseerd, zal zoveel mogelijk storend ruis onderdrukken waarbij wij ook garanderen dat beeld en geluid telkens synchroon afspelen. Daarna kunnen we ook tal van filters toepassen die dan ook uiteindelijk het eindresultaat wat gaan opkrikken. Maar de uiteindelijke kwaliteit op de dvd/cd is toch sterk afhankelijk van de originele aangeleverde mediadragers.

Privacy
U mag er steevast op vertrouwen dat bij iedere opdracht de gehele privacy gewaarborgd is en blijft. Na uw bericht van ontvangst worden alle geluid en/of beeldragers zorgvuldig gewist!

Tot binnenkort!

Met de meeste hoogachting,
Matthieu De Waele