Home     Foto's digitaliseren
Foto's digitaliseren

Foto's digitaliseren


Uw foto's digitaal gearchiveerd. Al uw fotografische beeldsouvenirs samen op een handige USB-stick.

Recente televisietoestellen beschikken nu in bijna alle gevallen over een USB aansluiting, waardoor de USB-stick rechtstreeks in de smart-tv kan ingeplugd worden. Na het drukken op de "play" knop van de afstandsbediening wordt de fotoreeks automatisch als een diashow afgespeeld. Een foto-album wordt steeds doorgegeven, maar wanneer dezelfde foto op een tv-scherm verschijnt, dan is er niets plezanter om samen de leuke anekdotes terug op te halen terwijl iedereen naar hetzelfde fotomoment kijkt.€ 0.50

Kortingsschema:

  • 200 = € 0.45
  • 500 = € 0.40
  • 750 = € 0.37
  • 1000 = € 0.35
  • 1250 = € 0.33
  • 1500 = € 0.30

Foto's digitaliseren


Gerelateerde diensten

 

Door het fotomateriaal te laten digitaliseren creëert u ook direct een veilige back-up van deze dierbare herinneringen. Eens gedigitaliseerd kun je die ook eenvoudig delen met familie en vrienden via mail of sociale media, zoals op facebook.

De standaard resolutie bedraagt 300 dpi net als het origineel, maar de meest gekozen resolutie is de 600 dpi. Hierdoor hebt u de digitale scan 2 maal zo groot als het origineel en dus van hoge kwaliteit. De 1200 dpi scan is goed wanneer u uitvergrotingen wenst te maken van het origineel of wanneer u de foto heel groot wenst te projecteren. De grootste resolutie wordt ook gekozen wanneer men slechts een gedeelte van het origineel wilt gebruiken. Of misschien heb je wel een zeldzame oude beschadigde foto die je wat wil laten herstellen of bijmaken. Na het sacnnen zijn allerhande nabewerkingen en retouches mogelijk.


Standaard leveren we de digitale foto’s in het jpg formaat, dit is het standaard bestandstype voor het opslaan van digitale foto’s. Indien gewenst kunnen we echter zonder meerprijs de scans voor u opslaan in het TIFF formaat.

Nadat de foto's zijn gescand zijn het digitale foto’s, zoals u die gewoon bent als van uw huidige digitale camera. Deze kunnen we voor u opslaan op verschillende media, maar onze voorkeur gaat wel uit naar een handig USB-stick die u eenvoudig kunt meenemen en die op verschillende toestellen kunt inpluggen.


Wij kunnen uw dia's, foto's en negatieven professioneel voor u inscannen aan de best mogelijke prijs ! Als u de mapjes, dozen, insteekhoezen enzovoort, waarin de foto's origineel zitten, duidelijk van een naam of nummer voorziet, dan nemen wij deze volgorde over zodanig alles netjes overzchtelijk blijft.

Heb je nog oude foto's die je graag op je computer smartphone of tablet wil bewaren of die je wil gebruiken voor een leuke presentatie bij een Huwelijk of Jubilé? Vaak blijven deze ergens onder in een la liggen en kunt u zo uw kostbare herinneringen niet meer delen met rest van de familie. Ook zijn de foto's / kaarten e.d. onderhevig aan kwaliteitsverlies. Daarnaast kunt u met deze digitale afbeeldingen een prachtig nieuw (digitaal)fotoboek maken, ideaal als u meerdere kinderen heeft en die wil uitdelen.