Ecomoda-video.be - Uw Speciaalzaak bij het digitaliseren van al uw analoge mediadragers

Geef uw dierbare filmspoelen, videocassettes of muziektapes een digitale toekomst en geniet terug van die mooie (jeugd)herinneringen. In de loop der tijd gaat de kwaliteit van uw analoge media fors achteruit. Wilt u die dierbare gebeurtenissen blijven bekijken, laat deze dan tijdig overzetten naar een digitaal toegankelijk formaat.

Verras uw dierbaren met een tijdloos cadeau!
De herfst- en winterperiode is voor velen het uitgelezen moment om eindelijk werk te maken om alles te verzamelen en binnen te brengen. Een leuke gelegenheid om eindelijk die mooie herinneringen te vereeuwigen. Schenk de mensen die u dierbaar zijn een tijdloos souvenir en herbeleef samen met familie en vrienden die vele leuke nostalgische momenten opnieuw. Want éénmaal digitaal zijn die ook eenvoudig te versturen via Wetransfer of via een sociaal platform zoals facebook. U zal versteld staan van de vele leuke reacties die dit teweeg brengt!

Ideaal dus als origineel emotioneel cadeau voor vaderdag, moederdag, valentijn, verjaardag, jubileum, afscheid, Huwelijk, Kerst of Nieuwjaargeschenk.

Tip: Voor wie er niet in slaagt om onopgemerkt de analoge mediadragers stieken weg te kapen voor digitalisatie, dan kan onze cadeaubon wellicht de uitkomst bieden ;-)